Om oss

Green Bone Sverige

– skitbra bajspåsar för den miljömedvetna hundägaren  


Green Bone har skapats av ett familjeägt bolag, i andra generationen, som grundades 1970. Vi har över 35 års erfarenhet av hund- och kattprodukter, med fokus på foder och kattsand.  


Vi har visserligen massor av år i branschen, men oavsett kunskap är det inte jättesvårt att räkna ut att det som hunden stoppar in i munnen också ska komma ut. Och såklart plockas upp (det är där Green Bone kommer in i bilden)!


Varför inte plocka upp med stil, hålla naturen ren och samtidigt minimera tassavtrycket på miljön?
Vi ville att namnet skulle ha en tydlig koppling till både miljö och ett attribut som förknippas med hundar. Som av en händelse var också den första bajspåsehållaren grön och formad som ett hundben. Sedan dess har flera spännande produkter tillkommit (och fortsätter att fyllas på!). Nu finns Green Bone i olika dofter, färger och former. Utan att tumma på kvalitén - alltid med dig som engagerad hundägare i åtanke.  


Tänk att det kan vara så roligt med bajspåsar ändå?  

 
Du hittar Green Bone uteslutande i zoobutiker. För deras kunskap, service och urval av kvalitetsprodukter är något vi vill ska finnas kvar i generationer. Precis som företaget bakom Green Bone.