Frågor & Svar

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra produkter! Därför har vi samlat våra vanligaste frågor och svar här.

Om du inte hittar svaret på en fråga, behöver råd eller bara vill veta mer om våra fantastiska produkter är du välkommen att prata med stjärnorna på supportavdelningen på info@treeofpets.com eller 08–630 73 00.

Är era påsar miljövänliga?

Ja, genom att använda återvunnen plast bidrar vi till att skapa en hållbar materialanvändning och spara på jordens resurser.

Är era påsar gjorda av återvunnen plast?

Ja, alla sorter i Green Bones sortiment är tillverkade av 100 % återvunnen plast

Varför är era påsar inte längre nedbrytbara?

Det har på senare tid debatterats en del om EPI (ämnet som gör plasten nedbrytbar) och den potentiella risken med mikroplaster vid användning av nedbrytbar plast. Vi vill hela tiden vidareutvecklas och började därför titta på andra alternativ som återvunnen plast. Dessutom kan en påse med ”hundavfall” i sig ändå inte källsorteras som plast.

Varför har ni olika dofter och färger på era påsar?

Vårt mål med Green Bone har alltid varit att vara lyhörda för vad konsumenten efterfrågar, erbjuda ett roligt sortiment och tillåta oss att sväva ut (lite lagom) när det gäller färg, form och doft. Och smaken är bekant som baken - vissa föredrar en klassisk svart, medan andra vill prova en fräsch doft. En fräsch doft kan kanske dessutom neutralisera det mindre fräscha innehållet?

Är era påsar tillräckligt stora om man har en större hundras?

Javisst! Oavsett om du väljer de som passar i hållaren, vår större variant eller den med handtag är alla tillräckligt stora för att rymma både små och stora lass. Testa själva!